top of page

Warmtepompen bij Brother Air Conditioning Services in Sint-Pieters-Leeuw

De voordelen van lucht-lucht warmtepompen 

Wilt u uw centrale verwarming vernieuwen en weet u niet zeker welk vervangend systeem u moet nemen? Waarom kiest u dan niet voor een lucht-lucht warmtepomp? Het is de moeite waard om u eens in dit type warmtepomp te verdiepen, want het is milieuvriendelijk, modern en komt in aanmerking voor diverse steunmaatregelen. 
MicrosoftTeams-image.png

Onze verschillende  diensten

Hoe werkt een lucht-lucht warmtepomp?

pompes à chaleur
MicrosoftTeams-image.png

Warmtepompen op basis van lucht maken gebruik van de temperatuurverschillen binnen en buiten uw woning. Ze fungeren zowel als airconditioning als verwarming.

 

De lucht-lucht warmtepomp bestaat uit twee units (binnen en buiten) en een koelsysteem om de woning te koelen of te verwarmen. Het wordt aangesloten op verschillende elektrische apparaten in huis, meestal radiatoren.

voordelen van een lucht-lucht warmtepomp

Warmtepompen garanderen een uitstekend rendement en verbruiken geen fossiele energie. Lucht-lucht modellen maken gebruik van de buitenlucht, wat het energieverbruik aanzienlijk reduceert. De temperatuur van uw woning wordt automatisch aangepast aan de temperatuurschommelingen buiten. De techniek achter het toestel werkt in beide richtingen. Lucht-lucht warmtepompen gebruikt u dus in feite het hele jaar door, als airconditioner en als verwarming.

 

Lucht-lucht warmtepompen zijn het goedkoopst en het gemakkelijkst te installeren. De prijs van de installatie varieert afhankelijk van de gekozen opties en andere factoren. zoals het type installatie. Bovendien zijn er overheidssubsidies om de kosten te helpen dekken.

Pousser le bouton de la télécommande

Hebt u de hulp van echte professionals nodig voor de installatie van een lucht-lucht warmtepomp in uw woning? 

Wacht niet langer en neem nu contact op met Brother Services Climatisation voor een offerte op maat.

bottom of page