top of page

Onderhoud en herstellingen in de regio's Vlaams-Brabant, Waals-Brabant en Brussel

Wist u dat een goed onderhouden installatie het energieverbruik kan verminderen, de levensduur van uw toestel kan verlengen, de garantie van de fabrikant kan garanderen, reparatiekosten kan vermijden en gezondheidsschade kan voorkomen?

Onderhoud uw airconditioner

Het Brother Air Conditioning Services-team biedt onderhoudsdiensten voor airconditioners voor woningen, bedrijven, kantoren, industriële gebouwen, nieuwbouw en zelfs oude gebouwen.

Wij stellen zo snel mogelijk een thermische evaluatie op om er zeker van te zijn dat uw toestel aan de huidige normen voldoet.

Een ecologische en economische oplossing.

 

Door uw airconditioner te onderhouden, kunt u aanzienlijk op energie besparen. Door de werking te optimaliseren, optimaliseert u immers ook de efficiëntie.

Een airconditioner van goede kwaliteit is een investering op lange termijn en heeft een levensduur van 15 tot 20 jaar, als hij regelmatig wordt onderhouden.

onderhoud en depannage

PROMOTIE:

Na de installatie uitgevoerd door onze monteurs bieden wij u het eerste onderhoud aan.

Geniet van 10% korting op het eerste onderhoud.

 

Onze vakmensen komen overal in de regio's Vlaams-Brabant, Waals-Brabant en Brussel tussen om uw warmtereguleringssysteem te onderhouden of te herstellen.

dépannage en herstelling

ONDERHOUD EN HERSTELLING IN HET VLAAMSE, HET WAALSE EN HET BRUSSELSE GEWEST

Bij Brother Air Conditioning Services bieden we u een jaarlijks onderhoudscontract aan .

Wanneer u een onderhoudsbeurt laat uitvoeren door onze technici, kunt u rekenen op een grondige controle van meer dan 10 punten in het bestek, aangepast aan de huidige Europese wetgeving en die van 3 gewesten, een conformiteitscertificaat en een tijdige contactering voor de onderhoudsbeurt van het volgende jaar.

onderhoud en herstelling airco

ONDERHOUD VAN BEVOORRADINGSEENHEDEN, HVAC EN MECHANISCHE INSTALLATIES

airco units

Seizoensgebonden onderhoud van uw toevoerunits of uw ventilatiesysteem stelt u in staat de luchtcirculatie en het CO2 -niveau in uw lokalen te regelen.

Met ons programma voor preventief onderhoud kan de deskundigheid van onze technici het onderhoud en de reparatie van uw installaties verzekeren, storingen opsporen, diagnoses stellen en oplossingen voorstellen, alsook defecte apparatuur vervangen en het elektrische team bijstaan.

Wij werken samen met de grootste bouwondernemingen in België.

dépannage.jpg

Heeft u onderhoud aan uw aandrijfunits of uw airconditioning nodig?

Contacteer ons en wij zullen zo snel mogelijk tussenkomen in de regio's Vlaams-Brabant en Brussel.

bottom of page